Alamanuia Tala Fou

Tulaga lelei ole Nati

2021-10-18
Tulaga lelei onati
O le nati, e ta'ua fo'i o le nati, o le nati e fa'amauina e ia lava. E faʻaaogaina i luga o se ipu manifinifi poʻo se ituaiga o nati i luga o se ipu manifinifi. O lona foliga e lapotopoto, ma nifo fa'afefete ma fa'ata'i ala i le tasi pito. O le loloto tanumia o taula taula ma matau e faʻamautinoa ai le feteʻenaʻiga i le va o faʻamau ma le faʻavae, ina ia aua neʻi toso ese faʻamau ma faʻaleagaina. O faʻamau taula o loʻo i ai le galuega o le faʻapipiʻiina o meafaigaluega e aunoa ma le malosi o le vibration ma le aʻafiaga. O le mataupu faavae o le oomiina o nifo embossing i totonu o le tulaga pu o le mea laupepa. E masani lava, o le lautele o pu o le pu seti e laʻititi laʻititi nai lo le punati, ma o le spline nifo o le rivet e oomi i totonu o le ipu e ala i le mamafa, ina ia maua ai le perimeter o le pu. Fa'ailoga palasitika. O le deformer e oomi i totonu o le taʻiala taʻiala e maua ai se aafiaga loka.
Fa'asa'o fa'amalosinatiua vaevaeina i S ituaiga vave-oti uamea mamafa riveting nati, CLS ituaiga uamea stainless riveting mamafanati, SP ituaiga u'amea u'amea mamafa riveting nati ma CLA ituaiga apamemea-alumini mamafa riveting nati. E tatau ona faʻaaogaina i siosiomaga eseese. O faʻamau e taʻua foi o vaega masani i le maketi, o mea faʻainisinia ia e mafai ona faʻapipiʻi faʻainisinia pe faʻapipiʻi lua pe sili atu vaega faʻatasi. O loʻo faʻaalia i le tele o faʻamatalaga faʻapitoa, eseese faʻatinoga ma faʻaoga, ma se maualuga maualuga o faʻasalalauga, faʻasalalauga, ma faʻasalalauga lautele. O faʻamau o vaega faʻainisinia sili ona faʻaaogaina ma e manaʻomia tele. O faʻamatalaga masani e amata mai le M2 i le M12. E leai se tulaga tu'ufa'atasia a le atunu'u mo nati, ma e masani ona fa'aogaina i kapoti ta'avale ma fale u'amea.
S fa'asologa, CLS fa'asologa, ma le SP fa'asologanatisaunia se auala faigofie mo le faʻapipiʻiina o filo i totonu e faʻamama ai oloa uʻamea, ma taʻalo se matafaioi faʻalagolago. E masani lava e lua ituaiga onati, o le tasi o le uamea, o lona uiga, uamea carbon. O le tasi o le u'amea u'amea, ma o le mea moni o lo'o i ai nati kopa ma alumini, ae o nei mea e le fa'aaogaina. O lo'o aoga pea le kopa, ma o nati e pei o le alumini e seasea fa'aaogaina. E lua vasega o le nati hex, tasi o le 4.8 grade, masani nati, ma le isi o le vasega 8. Mo nisi alamanuia malamalama e uiga i nati, faʻamolemole faitau le laulau faʻamatalaga nati ma le laulau faʻatulagaina faʻapitoa a le atunuʻu o le alamanuia nati. O neinatipepa fa'amatalaga ma malamalama tulaga fa'apisinisi. Ia tatou maua se malamalama loloto atu i nati. O le nati la'ititi ma le ma'ale'ale e fa'aatoatoaina ai le fa'agasologa o le tasi itu o le laupapa. A faʻapipiʻi, naʻo le manaʻomia o le faʻaofiina o le nati i totonu o le pu o le ipu uʻamea ma lolomi e faʻamaeʻa ai le inlay solid function.
Fa'aoga lelei
1. Ia fa'amafola uma le pito i tua o le laupapa,
2. Laʻititi ma matagofie, talafeagai mo mea faʻaeletoroni uma poʻo mea saʻo,
3. maualuga torsion tetee;
4. Meafaigaluega faigofie, naʻo le faʻamalosi faigofie riveting;
5. Faʻasologa o faʻamatalaga e mafai ona faʻafetaui le tele o manaʻoga mamanu.
Brass Breathable Vent Plug
We use cookies to offer you a better browsing experience, analyze site traffic and personalize content. By using this site, you agree to our use of cookies. Privacy Policy
Reject Accept