Alamanuia Tala Fou

Faiga Puipuia A'o le'i Fa'aaogā Nati

2021-10-18
Faiga puipuia a'o le'i fa'aogainanati
1. Uila nati o se ituaiga o nati talafeagai mo le uelo i fafo o le nati. E masani ona faia i mea uelo ma mafiafia ma talafeagai mo uelo. O le uelo e tutusa ma le liliuina o ni vaega eseese se lua i le atoa ma fa'afefeteina le uamea ile vevela maualuga. A maeʻa ona faʻafefiloi faʻatasi ona faʻamafanafanaina lea, o le a faʻaopoopo le uʻamea i le ogatotonu, o totonu o le gaioiga o le malosi mole, o le malosi e sili atu nai lo le malosi o le tino matua. Mo lou saogalemu patino, fa'amolemole ia mautinoa e fa'aoga totigilima/ofuofu umi lima (afai na'o ofu pupuu lima, fa'amolemole fai se tapulima)/ talieleele ma isi mea e puipui ai.
2. E tele le pisa pe a tafe le nati. Ina ia puipuia lou fa'alogo, fa'amolemole fai ni fusi taliga.
3. Faamolemole aua le faaloaloa lou lima, o le eletise i le va o lou lima ma soʻo se vaega o le tino o loʻo i luga o le ulu ma le pito i lalo o le tino e aloese ai mai le faʻateʻa eletise. Vaega masani e faasino i vaega e masani ona faʻaaogaina (vaega), e pei o vaega filo, ki, pine, rolling bearings, ma isi, ua uma ona faʻatulagaina atoatoa i le fausaga, lapoa, auala ata, maka ma isi vaega ma gaosia e fale gaosi oloa. O vaega faʻainisinia ma vaega faʻatasi ma se maualuga maualuga o le faʻavasegaina ma le malosi o alamanuia versatility e taʻua foi o vaega faʻamoemoe lautele.
4. E tusa ai ma le filifiliga o pedal ki. Fa'amolemole filifili se ki o vae ma se ufiufi puipui. (O le pito i luga ma itu uma e lua o le vae e tatau ona ufiufi) e puipuia ai le faʻalavelave faʻafuaseʻi o le masini i le taimi o le faʻalavelave faʻafuaseʻi.
5. Afai e le o fa'aogaina le nati, fa'amolemole tipi ese le eletise ma le ea.
6. A'o le'i fa'aogaina le nati, fa'amolemole mulimuli ma le fa'aeteete i fa'atonuga.
7. Pe a faʻatinoina galuega faʻapipiʻi, faʻamolemole faʻamaonia le tuʻuina atu o le nati (mai le ulu sapalai i le eletise).
8. Fa'amolemole taofi le mea faigaluega uelo i lima uma e lua ma fa'alagolago i le eletise pito i lalo. O le nati anti-loosening na afua mai fafo. O loʻo faʻapipiʻi tumau i le filo ma se palasitika faʻainisinia faʻapitoa, ina ia i le faagasologa o le faʻaitiitia o filo i totonu ma fafo, o loʻo faʻapipiʻiina le palasitika faʻainisinia e maua ai se malosi faʻaalia malosi, lea e matua faateleina ai le va i le va o filo i totonu ma fafo. O fete'ena'iga e maua ai le tete'e atoatoa i le vibration.
9. A maeʻa ona faʻamaonia le saogalemu, o le ki amata o le a oomi i ON mo le tuʻuina atu o nati ma le faʻaogaina o fesoʻotaʻiga.
10. A uma le uelo, faamolemole tape le ki amata.
Stainless Steel Screw Cap
We use cookies to offer you a better browsing experience, analyze site traffic and personalize content. By using this site, you agree to our use of cookies. Privacy Policy
Reject Accept